HTML

artinvent blog

Friss topikok

  • NG_Artinvent: @-ling: igen, egyfajta iroda-galéria féle dolog lesz, megvásárolható képekkel. (2010.08.30. 14:53) Költözünk
  • NG_Artinvent: Hát igen, erről van szó... köszönet a megjegyzésért. Azt fontos még hozzátenni, hogy természetesen... (2010.06.11. 12:06) Mivégre vagyunk e piacon?

Linkblog

2011.03.11. 09:08 fapuska

A távol-kelet gyöngye

Share

Egyelőre távol állunk attól, hogy a kínai üzleti/kreatív/filozófiai/akármilyen gondolkodást megértsük.

Híres példa, hogy amikor egy amerikai nő mobiltelefont akart venni Pekingben, az eladó, bármelyikre mutatott is, eltanácsolta a készüléktől. Végül a nő türelmét vesztette: "Maga nem is akar nekem telefont adni!" Mire a kínai: "Telefonvásárlás szempontjából a mai nap nem szerencsés önnek." A nő nem értette, mire az eladó megnyugtatta: "Jöjjön vissza holnap, sokféle telefont tudok majd önnek ajánlani."

Valószínűleg ilyen logika állhat a következő reklámfilm mögött is, amelyet csak erős idegezetűeknek ajánlunk. És ami a legfontosabb: ez egyetlen darab reklámfilm, nincs vágva, összefűzve stb., ez így, ahogy van, ment a tévében. Nem tudjuk, mit reklámoz, sőt azt sem tudjuk, mire vonatkozik. Megnézés után javasoljuk a 2009-es verzió megtekintését is.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://artinvent.blog.hu/api/trackback/id/tr912730084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása